Tai - mūsų forume. Jūs galite kurti temas ir dalyvauti diskusijoje.
Sukurti temą | Į sąrašą
rasykite ce wisokius sawo eilerascius
Išdykęs Petriukas virtuvėje dūko, Kol vyriausiam virėjui kantrybės pritrūko. Užtai nebereikia jau sukti galvos, Iš kur gauti trisdešimt kilų mėsos.
Susitiko žirnis pupą ir žemyn sijoną lupa. -Žirni, žirni ką darai?! - Nesijaudink, bus gerai! Iš pradžių pupa supyko, bet vėliau ir jai patiko...
Ateina gaidys i maxima... Ziuri vistos kepamos... :) Susinervina ir pradeda saukti: BLET!!! Mes kaime neturim ka pisti, o tos kurvos cia sau smagiai supasi... :DDD
cia VISi geraj pavaro.....
intriquo ce ne anekdotu puslapis ce eilerasciai bet linksmibet wistiek tas tawo anekdotas geras buwo
Labas Ryta Štai saulutė jau aukštai, Kur pradingo tie sapnai? Štai meškiukas apdraskytas, Ai karoče LABAS RYTAS.... Tapu...Tapu...Tapu... Eina meškinas be batų Jis keliauja pas tave, Neša bučkį už mane... LABAS RYTAS:))) Saulė teka pamažu, Aš tave apkabinu, Bučinuką tau siunčiu, Nuostabios dienos linkiu. LABAS RYTAS!!!! Spindi saulės spinduliukas, bunda mano mažuliukas... Labas rytas tau tariu, nors lovytėj dar guliu.. LABAS RYTUKAS!!! :)
Kai Tau bus liūdna ir skausmas užtvindys Tavo širdį.. Kai atsibos kasdienybė ir norėsis kažko naujo, dar nepatirto ir svetimo.. Kai atrodys, kad visas pasaulis niūrus ir bespalvis.. Aš būsiu tos spalvos, kurios Tavo gyvenimą pavers spalvotu paveikslu, Surask mane.. aš pasakysiu kur slepiuos: Aš pasislėpsiu šešėlyje, kuris visada Tave lydės, Aš būsiu sapnas, kurį sapnuosi naktimis.. Aš ašara riedėsiu Tavo skruostais, o kai bus linksma, būsiu šypsena tavam veide.. Kai eisi Tu gatve per lietų ir žvarbus šaltis apglėbs Tavo kūną, Aš būsiu ta, kuri savo meilės spinduliais Tave sušildys.. Aš būsiu tarsi saulė naktyje.. Tu tiki, kad gali mane surasti.. pabandyk.. Aš juk pasakiau kur slepiuosi..
lb grazus
jeigu nemiga kamuoja, blusos kojas tau buciuoja, apsiversk ant kito sono, nors jau butu nemalonu, tyliai, tyliai nusipersk ir miegoti prisiversk
tuscios gatves, saltos mintys, dustantys aidai lyg stiklo suke raizo tavo varda mano sirdyje. tik pagalvojus apie tave as susylu, nors lietus birsta man ant veido. todel buk visada su manim! ce jau mano kuryba
labas rytas tau sakau, tu miegi vistiek toliau, as pajudinu tave, tu sakai"dar ne, dar ne" gaila zadinti tave, nes esi saldziam sapne...
grazus tavo pacios eilerastis labai
aciu
nera uz ka
Kas tas zmogutis Kurs vienu rankos mostu Dulke pavercia mane Kas tas zmogutis Kurs vienu zvilgsniu nuzudyti gali mane Kas tas zmogutis Kurs vienu sypsniu pradziugina mane iki begalo krasto Ji tik skruzdelyte dideliam skruzdelyne Bet stovi auksciausiai mano sirdy Ta mazyte skruzdelyte dideliam skruzdelyne Man kaip gigante del kurios gyveni
..,,Prieš užmerkiant akis laikas sustoja..,,
..,,Ir širdis ima plakti greičiau..,,
..,,Taip yra,, Nes Tu esi šalia..,,
..,,Tu suvirpini visą mano pasaulį..,,
..,,Priverti jį suktis dar greičiau..,,
..,,Nesustojant,, Ir neleidžiant kažkam sustabdyt..,,
..,,Tu lyg kulka,, Mirtina..,,
..,,Be perspėjimo iššauta..,,
..,,Perskrodei mano širdį..,,
..,,Aš jaučiu ją viduje..,,
..,,Nieko neskauda,, Bet ašara rieda veidu..,,
..,,Bandau išsilaisvint iš viso to,, Bet negaliu..,,
..,,Nes noriu,, Kad būtum amžinai KARTU,,..
..,,Kažkas yra pasakes: - "Kartą paragaves negali sustot"..,,
..,,O paragavus tavo lūpų - Nepakartojamų ir be galo saldžių..,,
..,,Įsižiebė ugnis manyje..,,
..,,Tokia karšta,, ir nenuspėjama..,,
..,,Ji trokšta įšsiveržti..,,
..,,Tiesiog sprogti,, Ir palikti pėdsaka tavo širdyje..,,
..,,Norėčiau,, Kad užrištomis akimis..,,
..,,Valdomas nenugalimos aistros..,,
..,,Pasikliaudamas tik aštriais pojūčiais..,,
..,,Bandytum paimti mane..,,
..,,Švelniu prisilietimu..,,
..,,Virpančiais pirštais..,,
..,,Liestum mano lūpas..,,
..,,Ore ieškodamas..,,
..,,Ir mėgindamas surasti mane..,,
..,,Ir pagaliau nebetverdamas to noro..,,
..,,Nusiimi raišti nuo akių..,,
..,,Juk tai taip sexuolu,,..
..,,Meilė gimsta - Iš malonumo žiūrėti vienas į kitą..,,
..,,Ją brandina - Butinybė susitikinėti..,,
..,,Ją ištobulina - Negalėjimas išsiskirti,,..
Nori?.. Sukursiu pasaka apie tavo akis?
Nori?.. Atnešiu saldžiausio planetoj medaus..
Jei užkluptų lietus, galiu pabūti skėčiu..
Dar norėčiau būti grietinėle tavo kavoje..
Ir šokolado tupinėliu tavo lūpų kamputyje..
Ar būti žvarbų vakarą tau šiltu megztiniu..
O nori?.. Paversiu tavo gyvenimą filmu?!..
Supilsiu virš debesų tau salą..
Jūra iškasiu miesto centre..
Arba tiesiog būsiu vėju tavo plaukuose..
Nerūpestingu drugeliu mintyse..
Jei tik panorėtum,, Kelią nukločiau debesimis..
Iš gražiausių dainų supynes supinčiau..
Iš svajonių statyčiau pilis..
Dar galiu bandyti priskinti žvaigždžių..
Ir visa tai tik - DĖL TAVES..!!..
Grazus dantukai..
Soliariumo berniukai..
Nike fuflekai..
Pumos firmekai..
Ikirte pachotke jie dairos paneliu..
Gucci maikute, buciuok ta zujkuti..
Armani tasele, pripise kiek gali..
Gabani kepure, mylek ta pupuli..
Achujienas guolis, tipo turtuolis..
Tures jis paneliu, jos kris jam ant keliu... :D
KoDėL TaiP SunKu TiKėTi TaViM? TaVo AKiM? TaVo ŽoDžiAiS?..,, JuK ViSi MeLuoJa,, TaiP PaT iR TU...,, BeT TaVo MeLaS KiToKs,, TU TiEsiOg NeNoRi SkAuDiNTi MaNeS...,,,
-//-
SaKai - MaTai,?, GirDi,?, JauTi,?, Tai KoDėL TaDa TyLi,?, PaSaKyK VisKą,,,... Jei GyLiAi ŠirDy sLePi...,, NoRiU Tai žiNoTi,, NoRiu Tai PaJaUsTi,, iR PeR AmŽiUs TaVe PriE SaVęS gLaUsTi.....
MyLiU TaVe LaBiAu Nei VaKaR, BeT NeMaŽiAu Nei RyToJ..
NeGaiŠk LaiKo Su TuO ŽmOgUm, KuRiS NeNoRi Jo PraLeisTi KarTu Su TaViM..
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.