Tai - mūsų forume. Jūs galite kurti temas ir dalyvauti diskusijoje.
Sukurti temą | Į sąrašą
kad pasizvengti galetiume,
Atsibudo viena ryta skruzdele po tanku ir stebedamasi su savim kalbasi: Ir ko tik prigeres namo nepartempi... Moteris naktį žadina vyrą: -Man šalta! Vyras atsikelia ir atneša antklodę. Netrukus ji vėl: -Man karšta! Vyras atsikelia ir atidaro langą. netrukus ji vėl: -Aš noriu vyro! -Viskas turi savo ribas, brangioji, iš kur aš tau antrą valandą nakties gausiu vyrą? Teti is kur as atsiradau? Gandras atnese Nu teti, mama visai simpatiska moteris, o tu gandrus dulkini. :) Susitinka du draugai ir kalbasi: - Įsivaizduok, kas man atsitiko. Pasiunčiau savąją į parduotuvę bulvių, o ją mašina ėmė ir pervažiavo. - O tai ką dabar darysi ? - Virsiu ryžius... eina sliekas aplink backa ir sutinka kita slieka -ei,as tave isimilejau! -tylek,durniau,as tavo galas.
Penkiametis berniukas klausia tėčio: -Tėti kam močiutė bėgioja kieme zigzagais laksto? -Kam močiutė, kam uošvienė. Sako tėvas keisdamas kalašnikovo apkabą. Pagrindinės taisyklės vyrui kaip susirasti gerą žmoną: 1. Reikia, kad ji gerai gamintų. 2. Reikia, kad ji gerai uždirbtų. 3. Kad žmona būtų gera meilužė. 4. Ir, kad jos niekada nesusitiktų. _______________________________________ Na čia tik keli
STOWI ANT TILTO DWI BLONDINES IR GINCIJASJ:WIENA SAKO AS GALWOJU KAD CE YRS UPE NERIS....-O KATA SAKO O AS GALWOJU KAD SESUPE!NU IR NUSOKO WIENA PAZIURET KAS TEN GRYZTA WISA SUTRANKYTA KRAUJUOTA YR T.T. IR SAKO: O WIS DEL TO CE YRA AUTOSTRADA....=DDDDDD vaziuoja autobuso vairuotojas velai vakare, ziuri stabdo zmogus o visas raudonas raudonas. vairuotojas sustoja ir klauia; -Kas toks busi? -atsako -as homoseksualas is marso,- pasimetes vairuotojas klausia: -tu nieko nedarysi musu zmonem? -ne. -na tada sesk. vaziuoja toliau matyo geltona zmogu? -kas tu toks busi ? -as homoseksualas s veneros? -o musu zmoniek nieko nedarysi? -ne na sesk tada vaziuoja toliau ir mato zalia zmogu, sustoja ir klauia: -is kur tu busi homikai? -jus trukdo keliu policija IEJNAEZIUKAS I WAJSTINE IR SAKO:DUOKIT MAN 20 KANDONU...UZ PREKYSTALIO STOWINCIOS DWI WOWERAITES PRADEJO KIKENTI...TADA EZIUKAS PASAKE:NU GERAJ DUOKIT 22 KANDONUSZ.... BET AS TJIKRAJ NEESU TOKIA ISTWIRKUS KAJP JUS MANOTE na ce buywo dar keletas
ibeg kiskis i bara i ant visos gerkles uzsauke: - KAS NORIT MUSTIS? atsistoj lape i saka: - as tave kai vaika sumusiu... ir isein jie i lauka... po 10 sekundziu vel kiskis ilek i bara: - A DA YRA NORINCIU GAUT I GALVA? atsitoj vilks: - as tave tai tikrai sulupsiu ir isein jie i lauka... po 15 sekundziu vel ilek kiskis: - A CIA KIETU YRA AR NE??? atsistoj meska i saka: - as tave su vienu pirstu uzmusiu... ir isein jie i lauka... po 20 sekundziu gryst kiskis: - A DA YRA NORINCIU MUSTIS? atsistoj du sernai i saka: - nu musu nenugalesi... ir pasigirst eziuka balsas nuo stogo: - kiski, nebekvies mustis... plytas baiges
super fajnas tas....
as ir tuoj papasakosiu Joja du kaubojai. Pirmasis: - Petrai, klausyk, tu kartais neapsišikai ?? - Ne, ką tu... Joja toliau. Jaučiasi stiprus smrudas... - Petrai, tu tikrai neapsišikai ?? - Kas čia per kalbos !! Nu aišku, kad ne ! Joja toliau. Atskrido milžiniškas kiekis musių; jau neįmanoma atsiginti. - Viskas. užteks. Petrai !! Lipk nuo arklio ir maukis kelnes !!!! Tas nulipo, nusimovė kelnes.. - Petrai ! Juk sakei, kad neapsišikai !!! - Aaaa, aš maniau, kad tu čia apie šiandieną...
Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium? Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!
This forum is alive? If yes, please remove this topic and my account.
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.